باتری موبایل و سلامت آن از مهم ترین مواردی است که برای کاربران اهمیت بالایی دارد. چنانچه باتری دستگاه دچار مشکلاتی مثل زود شارژ خالی کردن موبایل، شارژ نشدن آن شده و در کل خراب شود، مشکلات زیادی برای صاحبان آنها به وجود خواهد آمد. در چنین زمان هایی می بایست جهت تعمیر باتری موبایل به مراکز تخصصی در این زمینه مراجعه نمود.
تعویض و تعمیر باتری گوشی یک بحث کاملا تخصصی است که برای انجام آن باید به نکات ایمنی بسیاری توجه نمود تا با خرابی های بیشتری در حین تعمیر یا تعویض باتری موبایل مواجه نشد. لابراتورهای تخصصی شرکت به رایا دارای متخصصین ماهر و با تجربه در زمینه تعویض و تعمیر باتری گوشی می باشد.
همچنین به رایا مجهز به بروزترین تجهیزات در زمینه تعمیر و تعویض باتری گوشی است که باعث می شود متخصصان به رایا با بیشترین دقت و در کمترین زمان عیب یابی و تعمیر باتری موبایل شما را انجام دهند.اگر باتری دستگاه شما اشکال دارد با همکاران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند تا بتوانید با ارسال گوشی خود از خدمات عیب یابی رایگان دستگاه خود توسط متخصصین ما بهره مند شوید.
در اینجا ما دلایل خرابی باتری موبایل شما را توضیح خواهیم داد و همینطور شما را با مراحل تعمیر و تعویض باتری گوشی آشنا خواهیم کرد.
طولانی مدت به شارژ متصل ماندن
برای استفاده درست از باتری، نباید اجازه داد شارژ باتری به صفر برسد. همچنین زمان کامل شدن شارژ، باید دستگاه را از شارژ خارج کنید. زمانی که شب تا صبح موبایل خود را به شارژ میزنید، هر بار که شارژ دستگاه کامل میشود به صورت خودکار از مدار خارج خواهد شد، بعد از آن شارژ باتری به دلیل استفاده از اینترنت یا استفاده از برنامه های پس زمینه به نود و نه درصد رسیده و دوباره فرآیند شارژ باتری شروع می شود. تکرار این فرآیند باعث خرابی باتری دستگاه شما می شود.
استفاده زیاد از پاوربانک و فندکی ماشین
در زمان استفاده از پاور بانک شما ابتدا باتری پاور بانک خود را شارژ کرده سپس شارژ پاور را به باتری موبایل خود انتقال می دهید. هنگام انجام این فرآیند ممکن است مشکلی در نوسان آمپر به وجود بیاید و به باتری موبایل شما آسیب وارد کند. همچنین سعی کنید از پاور بانک به صورت مداوم و به جای شارژر استفاده نکنید. هنگام استفاده از فندکی ماشین نیز سعی کنید هرگز ماشین خود را استارت نزنید و از فندکی های بی کیفیت و فیک فقط به خاطر قیمت پایین استفاده نکنید.
خرابی آی سی شارژ
وظیفه آی سی شارژ کنترل شدت جریان ورودی به دستگاه بوده و از ورود جریان زیاد به داخل موبایل جلوگیری می کند. اگر جلوی این جریان گرفته نشود این قطعه خراب می شود تا به دیگر قطعات داخلی آسیبی وارد نشود. چنانچه آی سی شارژ دستگاه خراب شود، موبایل شما در زمان کمی و به سرعت شارژ خالی می کند و شما باید دستگاه خود را به صورت مداوم شارژ کنید بهتر است قبل از آسیب رسیدن به سایر قطعات اقدام به تعویض آی سی شارژ موبایل خود کنید.
آبخوردگی و خرابی سوکت شارژ
تماس مستقیم آب، عرق کردن دست، رطوبت و… میتوانند باعث خرابی سوکت شارژ شوند. با خراب شدن سوکت شارژ، نوسان جریان ورودی قطع و وصل شده و باعث خرابی باتری دستگاه می شود. در چنین مواقعی حتما اقدام به تعمیر سوکت شارژ گوشی نمود تا به باتری دستگاه آسیب وارد نشود.
شارژر های تقلبی و ناسازگار
شارژر هایی با کیفیت پایین و غیر اصل که با دستگاه شما همخوانی نداشته باشند و آمپر آنها بیشتر از آمپر ورودی باتری دستگاه شما باشد، باعث خراب شدن باتری گوشی می شود و می تواند به باطری دستگاه شما صدمات جدی وارد کند پس بهتر است قبل از استفاده از شارژر از اصل بودن آن مطمئن شوید.
شارژ کردن مداوم
یکی از اصلی ترین دلیل خرابی باتری موبایل زیاد شارژ کردن آن است. چرا که عمر باتری با هر بار شارژ کردن کم تر می شود. توصیه ما این است هر وقت شارژ باتری به بیست درصد رسید آن را شارژ کنید و از شارژ کردن دستگاه در درصد های بالا و یا بی مورد شارژ کردن موبایل دوری کنید.
باد کردن باتری موبایل
خاموش شدن بدون اخطار دستگاه
زود خالی شدن شارژ باتری
داغ شدن بدنه موبایل
روشن ماندن دستگاه فقط هنگام شارژ
امروزه باتری های جدید بیشتر از نوع لیتیومی هستند و با به پایان رسیدن عمرشان، شروع به بادکردن می کنند. یکی از دلایل تشدید کننده این موضوع استفاده از موبایل در حالت شارژ است که احتمال باد کردن باتری گوشی را افزایش می دهد. هرگز برای شارژ کردن دستگاه خود از شارژرهای غیر اصل و تقلبی استفاده نکنید. هنگامی که با باد کردن باتری موبایل خود مواجه می شوید هر چه سریع تر باید برای تعویض باتری گوشی خود اقدام کنید. شارژ کردن باتری بادکرده یا استفاده از آن می تواند باعث به وجود آمدن خطراتی برای دستگاه شما شود.
نکته ای که باید توجه داشت این است که، از انداختن باتری باد کرده و خراب داخل سطل زباله خودداری کنید زیرا این نوع زباله به محیط زیست و انسان ها خطرات جبران ناپذیری وارد خواهد کرد. چنانچه هر زمان با نشانه های خرابی باتری یا باد کردن باتری مواجه شدید، برای تعویض و یا تعمیر باتری موبایل خود میتوانید به متخصصین به رایا مراجعه کنید تا بتوانند با عیب یابی رایگان دستگاه به شما مشاوره داده و شما را راهنمایی کنند.
گاهی اوقات دستگاه شما بدون دادن اخطار خاموش می شود که ممکن است مشکل شما از باتری دستگاه باشد. البته این مشکلدلایل مختلفی ازجمله خرابی ال سی دی، خرابی برد و .. دارد. اگر دستگاه شما هنگام اتصال به شارژ هیچ عکس العملی از خود نشان نمی دهد به احتمال زیاد مشکل از باتری می باشد.
شما برای مطمئن شدن از وضعیت دستگاه خود باید برای عیب یابی اقدام کنید تا با گذشت زمان با مشکلات و خرابی های بیشتری رو به رو نشوید.
زمانی که شارژ موبایل شما کامل است اما زمانی که از آن استفاده می کنید به سرعت درصد شارژ آن شروع به کم شدن می کند تا جایی که موبایل شما خاموش می شود و باتری دستگاه شما زمان کمی شارژ نگه می دارد، ظرفیت و عمر باتری آن کاهش پیدا کرده است.
در این شرایط شما باید برای تعویض باتری خود اقدام کنید و پیشنهاد میکنیم حتما از باتری اصل و اورجینال برند دستگاه خود استفاده کنید تا مشکل شما به صورت کامل حل شود.
گاهی هنگام انجام بازی های سنگین یا استفاده طولانی مدت از موبایل خود، باعث داغ شدن بدنه دستگاه خود می شویم. تمام قطعات موبایل قدرت پردازش خود را از باتری می گیرند. هر کدام از قسمت های موبایل اگر بیشتر فعالیت کند مجبور است انرژی بیشتری از باتری بگیرد و این کار باعث داغ شدن باتری و به مرور زمان خراب شدن آن می شود. یکی از دلایل داغ شدن دستگاه شما، داغ شدن باتری آن است.
هنگامی که داغی موبایل خود را حس کردید بهتر است برای مدتی آن را خاموش کنید تا دمای آن پایین بیاید. استفاده از موبایل با دمای بالا ممکن است به بسیاری از قطعات آن آسیب وارد کند.
بعضی اوقات متاسفانه متوجه می شوید فقط زمانی می توانید از گوشی خود استفاده کنید که متصل به شارژ باشد. در این صورت تنها دلیلی که باعث این اتفاق می شود، خرابی باتری می باشد. همچنین می دانید که استفاده از دستگاه هنگام شارژ ممکن است اثرات مخرب زیادی داشته باشد و بسیار خطرناک است. در این صورت بهتر است هرچه سریع تر برای تعویض باتری گوشی خود اقدام کنید.
بیشتر نگرانی افراد در زمانی که با خرابی باتری موبایل خود مواجه میشوند، هزینه تعمیر و تعویض باتری گوشی است. گاهی اوقات مشکلاتی که برای باتری دستگاه به وجود می آید، با تعمیر باتری موبایل حل نشده و نیازمند تعویض باتری ت گوشی برای سلامت دوباره آن است.
هزینه تعویض باتری گوشی بستگی به مدل و برند دستگاه داشته و علاوه بر آن کیفیت باتری و اصل بودن آن نیز در هزینه و قیمت تعویض باتری اثرگذار است. چنانچه باتری موبایل شما خراب شده و به دنبال هزینه های تعمیر آن هستید، می توانید برای اطلاع از هزینه و قیمت دقیق تعویض و یا تعمیر باتری موبایل خود، با شرکت به رایا تماس بگیرید تا تکنسین های به رایا به شما کمک کنند.
شما همچنین با استفاده از تلگرام نیز می توانید با همکاران ما در لابراتورهای تخصصی به رایا صحبت کرده و با ذکر مدل و برند دستگاه خود از قیمت تعمیر دوربین موبایل خود مطلع شوید. شما همین طور میتوانید دستگاه خود را به نشانی شرکت به رایا ارسال نمایید و از خدمات عیب یابی رایگان برای مشکل باتری موبایل خود استفاده کنید.
کارشناسان به رایا در سریع ترین زمان دستگاه شما را با بروزترین ابزارآلات عیب یابی کرده و شما را در جهت تعمیر باتری گوشی راهنمایی میکنند و برآورد قیمت دقیقی به شما اعلام میکنند.
در اکثر موارد وقتی باتری موبایل زودتر از حالت استاندارد شارژ خالی می کند و یا دچار بادکردگی شده باشد، باید برای تعمیر باتری موبایل، اقدام به تعویض باتری نمود. برای آشنایی شما با پروسه و روند تعویض باتری گوشی در ادامه به مراحل و چگونگی آن می پردازیم.
در نظر داشته باشید تعویض باتری گوشی باید توسط افراد متخصص در این زمینه انجام شود. چرا که ممکن است علاوه بر آسیب بیشتر به باتری، به قطعات دیگر موبایل آسیب وارد شود و شامل هزینه های بیشتری شوید. در این قسمت روند تعویض باتری موبایل را برای آشنایی بیشتر شما شرح می دهیم. در نظر داشته باشید برای تعویض باتری برخی از مدل های موبایل ابتدا باید تاچ و ال سی دی آن باز شود تا به باتری دسترسی داشته باشید.
درب پشت مدل های جدید موبایل چسبیده و به راحتی جدا نمی شود و حتما شخصی که این کار را انجام می دهد، باید دانش و مهارت لازم را داشته باشند. در صورتی که درب پشت موبایل شما چسبیده شده باشد، باید با استفاده از حرارت درب موبایل را از قاب جدا کنید.
کابل فلتی که از باتری بر روی کانکتور برد دستگاه نصب می باشد را جدا کرده و سپس با استفاده از اسپتولز، اقدام به جدا کردن باتری از دستگاه کنید. اگر باتری به سختی جدا می شود می توانید از تینر برای جدا کردن چسب زیر باتری استفاده نمایید.
چسب های قدیمی را از روی دستگاه کاملا تمیز کرده و به منظور ثابت ماندن باتری جدید در جایگاه خود، از چسب جدید استفاده کنید تا باتری کاملا در جای خود فیکس شود. همچنین در هنگام نصب باتری، از اتصال کابل فلت به برد دستگاه قافل نشوید.
درب پشت دستگاه را در صورت چسبی بودن می بایست با چسب مخصوص این کار مجددا بچسبانید و با اعمال فشار مناسب روی آن به مدت محدودی از فیکس شدن درب بر روی قاب و سفت شدن آن مطمئن شد. این کار را با دقت بسیار بالایی انجام دهید.
در زمان تعویض باتری برای طول عمر بیشتر باتری و خراب نشدن آن و همچنین نگه داشتن شارژ برای مدت زمان بیشتری و خالی نشدن آن می بایست از باتری های اصلی و با کیفیت بالا استفاده کنید. باتری های اصلی خیال شما را راحت کرده و دیگر نیازی نخواهد بود نگران خرابی آن باشید. برای دسترسی به باتری های اصل و اورجینال دستگاه خود و خرید آن مراجعه به مرکزی معتبر برای این کار الزامی است.
فروشگاه به رایا انواع باتری اورجینال و اصل موبایل را برای تمامی مدل ها و برندهای موجود در بازار دارا بوده و با ارائه آنها به مشتریان عزیز به آنها برای اصالت و کیفیت باتری های خریداری شده گارانتی می دهد. شما برای خرید باتری موبایل خود و همچنین اطلاع از قیمت آن به فروشگاه به رایا مراجعه نمایید تا با آسودگی خاطر به خرید باتری برای تعویض باتری گوشی خود اقدام نمایید و برای اصل بودن آن ضمانت دریافت کنید.