مرکز تخصصی تعمیر آی سی هارد موبایل

آی سی هارد از مهم ترین قطعات موبایل است که وظیفه نگهداری و ذخیره اطلاعات را درون دستگاه بر عهده دارد. با خراب شدن آی سی هارد، استفاده از موبایل غیرممکن می شود. اگر با خرابی آی سی حافظه دستگاه خود مواجه شده و نیاز به تعمیر آی سی هارد موبایل دارید، پیشنهاد می کنیم با متخصصان ما در شرکت به رایا تماس بگیرید تا با مشاوره و عیب یابی رایگان به شما کمک کرده و در صورت نیاز اقدام به تعمیر آی سی هارد گوشی شما نماییم.

شرکت به رایا با پاسخگویی سریع و ارائه خدمات با کیفیت، مشکل خرابی آی سی هارد موبایل شما را در مدت زمان کوتاهی حل می کند. متخصصین به رایا برای تعمیر و تعویض آی سی هارد موبایل از بروز ترین تجهیزات روز دنیا استفاده میکنند تا خدمات ارائه شده به مشتریان با بالاترین کیفیت همراه بوده و رضایت مشتریان را به همراه داشته باشد.

در ادامه برای افزایش اطلاعات شما از دلایل خرابی آی سی هارد گفته و مراحل تعمیر و تعویض آی سی هارد گوشی را بیان خواهیم کرد.

دلایل خرابی آی سی هارد

ریست فکتوری (Reset Factory)

ریست فکتوری و بازگشت به تنظیمات اولیه کارخانه زمانی که موبایل شما شارژ کمی دارد می تواند باعث خرابی آی سی هارد شما شود. ریست فکتوری نیاز به ولتاژ بالا دارد و شارژ کم دستگاه می تواند به آی سی هارد دستگاه شما صدمه وارد کرده و مجبور به تعویض آی سی هارد گوشی خود شوید.

فلش گوشی

فلش کردن گوشی با فایل های خراب یکی از دلایلی است که می تواند باعث خراب شدن پارتیشن های هارد و اختلال در عملکرد آی سی هارد شود. ممکن است این مشکل با تعمیر آی سی هارد گوشی حل شود، اما در صورت برطرف نشدن مشکل مجبور به تعویض آی سی هارد موبایل خود خواهید بود.

نشانه های خرابی آی سی هارد

پاک نشدن اطلاعات با ریست فکتوری

ریست فکتوری تلفن همراه را به حالت اولیه کارخانه باز می گرداند. یعنی وقتی شما دستگاه خود را ریست فکتوری می کنید، تمام اطلاعات داخل گوشی به طور خودکار پاک خواهد شد. اما بعضی اوقات با روشن شدن دستگاه بعد از ریست فکتوری می بینید هنوز اطلاعات شما داخل دستگاه است و هیچ تغییری صورت نگرفته است. پاک نشدن اطلاعات با ریست فکتوری یکی از نشانه های خرابی آی سی هارد دستگاه شماست و باید در این شرایط برای تعمیر آی سی هارد دستگاه خود اقدام کنید.

به طور خودکار خاموش شدن دستگاه

هنگ کردن و ریست شدن دستگاه یکی دیگر از پیامدهای خرابی آسی هارد موبایل شما می باشد. البته هنگ کردن دستگاه ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد که برای فهمیدن دلیل اصلی مشکل موبایل خود بهتر است به متخصصین این زمینه مراجعه کنید تا مشکل دقیق دستگاه خود را متوجه شده و در صورتی که مشکل از آی سی هارد بود، اقدام به تعمیر آی سی هارد کنید.

هنگ کردن و ریست شدن دستگاه

هنگ کردن و ریست شدن دستگاه یکی دیگر از پیامدهای خرابی آسی هارد موبایل شما می باشد. البته هنگ کردن دستگاه ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد که برای فهمیدن دلیل اصلی مشکل موبایل خود بهتر است به متخصصین این زمینه مراجعه کنید تا مشکل دقیق دستگاه خود را متوجه شده و در صورتی که مشکل از آی سی هارد بود، اقدام به تعمیر آی سی هارد گوشی خود کنید.

نشان دادن لوگو هنگام روشن شدن

گاهی هنگام روشن کردن موبایل، فقط آرم دستگاه روشن شده و ادامه پیدا نمیکند. این مشکل ممکن است به علت خراب شدن آی سی هارد موبایل باشد. برای فهمیدن این موضوع بهتر است اقدام به نصب رام اصلی گوشی کنید، اگر موبایل فلش نشود به احتمال زیاد خرابی از آی سی هارد است. اگر موبایل روی آرم قفل می کند و فلش هم می شود، می تواند به دلیل خرابی سی پی یو، منبع تغذیه و… باشد.

بسیاری از پیامدها می توانند دلایل مختلفی داشته باشد که برای فهمیدن آن و تعمیر درست آن باید به صورت تخصصی و با تجهیزات خاص عیب یابی شود. برای این کار با به رایا تماس بگیرید تا متخصصان ما به طور رایگان عیب یابی دستگاه شما را انجام دهند.

ریخته نشدن یا حذف نشدن اطلاعات

بعضی وقت ها می خواهید اطلاعاتی را در موبایل خود بریزید و یا حذف کنید اما موفق به انجام آن نمی شوید. موبایل شما نه اطلاعاتی را ذخیره می کند نه حذف می کند. اگر با چنین مشکلی مواجه هستید، با خرابی آی سی هارد دستگاه خود رو به رو شده اید و راه حل این مشکل تعویض آی سی هارد گوشی است. بهتر است برای انجام تعویض آی سی هارد دستگاه خود به یک متخصص حرفه ای مراجعه کنید تا با استفاده از تجهیزات لازم این کار را انجام دهد.

اخطار Encrypt Unsuccessful و internal Storage Damaged

اخطار Encrypt Unsuccessful زمانی نمایش داده می شود که تلفن شما قادر به شناسایی حافظه داخلی دستگاه نیست و شما را مجبور به ریست فکتوری می نماید. اخطار internal Storage Damaged نیز دلیلی برای خرابی آی سی هارد گوشی شماست که فقط با برگرداندن به تنظیمات کارخانه می توان این مشکلات را حل کرد. برای راهنمایی بیشتر در این مورد می توانید با تکنسین های به رایا تماس بگیرید تا به صورت تخصصی شما را راهنمایی کنند.

روشن شدن دستگاه با ویبره های متداول

برخی زمان ها که اقدام به روشن کردن موبایل خود می کنید متوجه ویبره های پشت سر هم دستگاه خود می شوید. هنگام روشن شدن، موبایل روی آرم دستگاه قفل می کند و هفت بار روی ویبره می لرزد. این مشکل معمولا در برندهای HTC و HUAWEI بیشتر دیده شده است و در این موارد غالبا مشکل از آی سی هارد دستگاه است. شما می توانید برای حل این مشکل اقدام به تعویض آی سی هارد کنید.

هزینه تعمیر و تعویض آی سی هارد موبایل

بسیاری از کسانی که با خرابی آی سی هارد مواجه هستند، نگران هزینه تعمیر آی سی هارد موبایل خود هستند. هزینه ها بستگی به عوامل مختلفی دارند. بعضی از خرابی ها با تعمیر حل نشده و میبایست به تعویض آی سی هارد اقدام کنیم. هزینه تعویض بستگی به مدل و برند دستگاه شما خواهد داشت.

موبایل جدید قیمت بالاتری نسبت به مدل های قدیمی تر دارند. ما به شما پیشنهاد می کنیم برای پایین آوردن هزینه تعویض آی سی هارد، هرگز از قطعات فیک و غیر اصل استفاده نکنید. این قطعات فقط برای مدت کوتاهی کار شما را راه می اندازند و با گذشت زمان هزینه های بیشتری بر عهده شما خواهند گذاشت.

چنانچه آی سی هارد دستگاه شما دچار مشکل شده بهتر است با متخصصین به رایا تماس بگیرید و مدل دقیق موبایل خود را به مشاورین ما اعلام کنید تا از هزینه تعمیر و تعویض آی سی هارد موبایل خود آگاه شوید. همچنین می توانید موبایل خود را به آدرس لابراتور تخصصی به رایا ارسال کنید تا آی سی هارد آن توسط همکاران ما در شرکت به رایا به صورت رایگان عیب یابی شود. کارشناسان ما بعد از عیب یابی قیمت تعویض آی سی هارد را به شما اعلام خواهند کرد.

روند تعویض آی سی هارد موبایل

در اکثر موارد وقتی دستگاه شما روی لوگو می ماند و با فلش کردن هم مشکل حل نمی شود باید اقدام به تعویض آی سی هارد موبایل کرد. برای آشنایی با چگونگی تعویض ای سی هارد به موارد زیر دقت نمایید. در نظر داشته باشید که این کار بسیار حساس بوده و نیازمند دانش و تخصص بالایی برای بلند کردن آی سی و تعویض آن می باشد زیرا در هنگام بلند کردن آی سی هارد از روی برد دستگاه آسیب به قطعات دیگر برد وجود دارد.

پیشنهاد می شود مراحل تعویض IC HARD حتما توسط متخصص صورت پذیرد. در اینجا مراحل تعویض آی سی هارد موبایل را برای آشنایی بیشتر شما بیان میکنیم.

1


اول باید برای باز کردن دستگاه اقدام کنیم. بعد از باز نمودن درب پشت، اتصالات روی برد را به طور کامل خارج می کنیم و تمامی پیچ های برد را به صورت کامل باز می کنیم تا برد از داخل دستگاه جدا شود.

2


بیشتر آی سی هارد ها با چسب مخصوص به برد چسبیده شده اند. برای بلند کردن آی ، با حلال چسب کاملا چسب های اطراف آن را جدا میکنیم. (استفاده زیاد از حلال باعث بروز آسیب به جاهای دیگر برد می شود)

3


در این قسمت بسته به نوع آی سی هارد به میزان استانداردی به آی سی هارد حرارت می دهیم. حرارت بیشتر باعث آب شدن پایه های آی سی هارد می شود. با دقت و با استفاده از ابزاری خاص آی سی هارد را بلند میکنیم.

4


اول پایه های روی برد را ترمیم کرده و پایه سازی انجام می دهیم. به شکلی که تمام پایه های آی سی دارای قلع باشند. آی سی را بر روی پایه ها گذاشته و با حرارت روی آی سی قلع آب شده می چسبد.

5

برد را شستشو داده و پس از خشک شدن، آن را روی قاب نصب و تمامی کابل ها را متصل می کنیم و پیچ ها را کامل میبندیم. (اگر آی سی هارد پروگرام نشده باشد باید با باکس پروگرمر سیستم عامل را روی آی سی هارد نصب کنیم)